به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، معظم له با بیان اینکه حق و عدالت دو معیار اساسی در اسلام است گفتند: امام علی علیه السلام که ما به موالات و محبت ایشان افتخار میکنیم و همچنین سایر ائمه علیهم السلام، نور خود را از نور اول که خداوند آفریده میگیرند و آن نور سید کائنات، محمد(ص) است.
ایشان با مقایسه میان ادیان دیگر و اسلام ابراز داشتند: این ادیان پیروان خود را از دخالت در جزئیات دین دور نگاه میدارند و تنها به عناوین برجسته اکتفا میکنند اما اسلام چالش ها و اشکالات علمی را میپذیرد و مردم را به تحقیق و دقت تشویق میکند تا اینکه با عقل خود به سوی حقیقت رهنمون شوند.
حضرت آیت الله حکیم خطاب به افراد مستبصر گفتند: این همان کاری است که شما انجام داده اید. شما ابتدا فکر خود را به کار گرفته و در راه صحیح و درست قرار داده اید و ادیان و مذاهب مختلف را مقایسه کرده اید تا اینکه توانستید دین و مذهب مفید را از مذهب نادرست و بی فایده تشخیص دهید.
ایشان ادامه دادند: در برابر سختی ها شکیبا باشید و برای امتحانات سخت آماده باشید چون با این امتحانات است که خداوند عزوجل به شما کمک میکند به خصوص اینکه شما در محیطی زندگی میکنید که اهل باطل و مخالفان در آن فراوان هستند. مخالفانی که شما با عقل های خود بر آنها پیروز شدید.
ایشان در ادامه از مستبصرین خواستند با استفاده از نصیحت و موعظه حسنه و کلام زیبا و به دور از خشونت و انفعال و تعصب، دیگران را به سوی خدا و رسول و اهل بیت او(ع) دعوت کنند و با عقلای مخالفان گفتگو کنند چون آنها هم در همان شرایط زندگی کرده و شبهاتی واهی و بی اساس دارند که نمیتواند در برابر حق مقاومت کند و شما با همراهی و و نرمی و گفتگو با آنها و رعایت اخلاق نیکو و احترام میتوانید آنها را دعوت کنید.
معظم له از این گروه مستبصر خواستند تحقیق و پژوهش بیشتر در دین بپردازند و معرفت خود را بیشتر و بیشتر کنند و مطالعات بیشتری در مورد عقاید و شعائر اهل بیت(ع) داشته باشند زیرا این معرفت فرصتی برای اجتماع و موعظه و موجب قدرتی است که پشت جهل و نادانی را میشکند و باعث آزادی عقل ها از عبادت اوهام و هدایت آنها به نور ولایت و یقین توحید است.